Tot snel!

Gratis paardenrennen in een uniek décor

Welkom op een uitzonderlijke locatie: een tijdelijke renbaan op het strand, in een wei of in de stad. Ontdek er de wereld van de paardenrennen. Paarden uit de beste stallen van België staan aan de start van ‘kortebaan’ drafwedstrijden, een reeks snelle, professionele draverijen. De paarden leggen telkens per twee een 220 meter tot 280 meter lange sprint, over een rechte lijn. Hier zitten er geen jockeys op de paarden, maar drivers op hun sulky achter de paarden.

UNIEKE LOCATIES

Voor elk evenement wordt een tijdelijke renbaan gecreëerd op unieke locaties zoals het strand, een weiland of in het hart van de stad.

OFFICIËLE WEDSTRIJD

De paardenrennen maken deel uit van het officiële wedstrijdprogramma, ondersteund door de Belgische Federatie voor Paardenwedrennen

BOOKMAKERS

Voor het grote publiek is de Pop-Hippodroom een unieke kans om de opwinding en passie rond paardenraces te ervaren. Bezoekers zullen, geheel volgens de traditie, kunnen wedden bij bookmakers, of ‘bookies’ in het Engels. Zij zijn historisch altijd aanwezig geweest langs een renbaan. Zij kunnen dan ook niet ontbreken op het strand van De Haan ! Wedden dat u met uw inzet van 2 of 5 euro de race tussen Fleming Casindra en Victorius Lord plots razend spannend zult vinden?