Sponsors en partners

Time For Others asbl

Dit project is tot stand gekomen dankzij de samenwerking tussen de Belgische Federatie voor Paardenwedrennen, de gemeente De Haan en de vzw Time For Others. Het doel van Time For Others, een organisatie zonder winstoogmerk, is het versterken van de solidariteitszin door middel van sport en/of cultuur. De vzw heeft ook een sociale component en stelt fondsen ter beschikking van organisaties in De Haan die minderbedeelden steunen. Time For Others zijn twee agentschappen die hun krachten bundelen: Dialogic, opgericht in 1986, gespecialiseerd in public relations en public affairs en BVO, actief sinds 2005, gespecialiseerd in de productie, logistiek en realisatie van evenementen.

Ladbrokes

Pop-Hippodroom heeft kunnen evolueren dankzij zijn trouwe partner, die het project van bij het begin heeft gesteund: Ladbrokes, een leider in de sector van de sportweddenschappen.

Bingoal

Bingoal is een Belgische kansspelaanbieder, actief in de sector van sportweddenschappen, paardenwedrennen en casinospelen, zowel online als via vele verkooppunten.
Ze zijn zelfs de nummer één bookmaker in België als het gaat om wielrennen en paardenrennen!

De Haan

De Haan verwelkomt ons voor de 3e keer op hun prachtige strand! De Haan is met zijn erfgoed en evenementen een unieke badplaats aan zee. De Haan is nostalgie, sport en spel, gastronomie, prachtige natuur en nog zo veel meer. Elk seizoen genieten!

Belgische Federatie voor Paardenwedrennen

Dankzij onze samenwerking met de Belgische Federatie voor Paardenwedrennen is Pop-Hippodroom een realiteit geworden.
Drafrennen op het strand, een heel ander beeld dan de traditionele paardenrennen! Spannende duels langs de zee!
Een andere missie van de federatie, helemaal verschillend van de gebruikelijke races!

NEXT

BSC Group is al meer dan 20 jaar actief op de markt van audiovisuele technologie en biedt haar knowhow aan uw evenementen aan. BSC Group zal de ideale partner zijn voor al uw evenementenprojecten waarvoor eersteklas expertise vereist is.

CDS Options

Options, draait in de eerste plaats om evenementen. Het team is gepassioneerd om haar klanten te helpen de mooiste diners, bruiloften en evenementen te creëren.De meest magische evenementen huren meubilair en tafelgerei van Options! Om uw evenement te laten opvallen, praat vandaag nog met het Options team.

Ford Unicars

Bij Unicars zit je goed! Unicars is al 65+ jaar Ford concessiehouder met vestigingen in Oostende, Brugge en Diksmuide. Van bestelwagen tot pick-up, van stadwagen tot volledig elektrische wagen, Ford Unicars heeft het allemaal. Op zoek naar een nieuwe privé- of bedrijfswagen? Kijk eens op unicars.be.